Kedves Látogató!

Nagy örömünkre szolgál, hogy weblapunkon köszönthetjük, és nagy megtiszteltetés számunkra az Ön érdeklődése!

A Kreatív Diáktanműhely 2015 tavaszán nyitotta meg soproni irodáját, akkoriban 14 fő látogatta egyéni német óráinkat.      

Mára több, mint 130 tanuló (diák és felnőtt) jár soproni műhelyünkbe korrepetálásra, nyelvoktatásra, tanulószobára valamint zeneoktatásra.

Naponta bővülő tanítványállományunk oktatásáról tanárok, egyetemi hallgatók valamint gimnazisták gondoskodnak, akik szorgalmasan készülnek fel a korrepetálandó tantárgyakból.

Célunk a szülők és gyermekek segítése a tanulmányi eredmények javításában, fejlesztésében. 


Tanulószobánkban 10-18 éves tanulók tanulnak naponta, készülnek fel a másnapi órákra, dolgozatokra. 

                                                                                    Korrepetálásunk hétköznaponként du. 13 - 19 h-ig zajlik, ahol egyéni foglalkozási rendben tanulnak a diákok. Matek, angol, német, magyar nyelvtan, kémia, infó, stb. tantárgyakból zajlik a fejlesztés.

 

Sajátos nevelési igényű tanulók is járnak hozzánk, kiket nem szakítunk ki a tanulószobai környezetből, de egyéni oktató foglalkozik velük. Használunk illusztrációkat, képeket, videókat, hogy megkönnyítsük tanulásukat. Na és persze rengeteg türelmet és időt biztosítunk számukra - nagy feladat, de itt is jó eredményeket tudunk felmutatni.

Felvételi előkészítő: December hónapban több diákunknak tartunk rendszeresen gimnáziumi felvételi felkészítőt matekból és magyarból. 

Itt, a nyugati határszélen nagy igény van a német nyelvre, az Ausztriában tanulók számára német nyelvű tanulószobát is üzemeltetünk. Más városokban alkalmazkodunk a területi nyelvi igényekhez (angol/német/orosz).

 

Anyanyelvi oktatókkal zajló izgalmas angol és spanyol nyelvórákon vehetnek részt mind diákok, mind felnőttek. Ezen órák alatt nemigazán hangzk el magyar szó ... 

Szolgáltatásunk közé tartozik az ONLINEKORREP, melyhez nem kell személyesen befáradni, hanem számítógépen keresztül zajlik az oktatás, így az ország/világ bármely részéről igénybevehető a korrepetálás és nyelvoktatási szolgáltatásunk!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyokat!

 

Erdélyi Nóra
Kreatív Diáktanműhely vezető