A TANMŰHELYRŐL


Így volt ez 2015-ben is, mikor anyukák kerestek fel azzal a kéréssel, hogy gyermeküknek, akik német nyelvterületen tanulnak, szükségük lenne segítségre. Nemcsak németet, mint idegen nyelv oktatását kérték tőlem, de a matekot, törit, biológiát stb. mindent németről lefordítva magyarra, el kellett mondanom, és közben magyarázni is. 
Ezzel párhuzamban gyermekeim (3fő) számára is keresgéltem, hol lehetne jó fajta fejlesztést, korrepetálást találni. E kettő találkozása, valamint az akkori munkahelyváltás helyzete késztetett arra, hogy e területeket összevonva, azaz nyelvoktatás, korrepetálás, másnapi tanulnivalók elmagyarázása, ellenőrzése, elkezdjem a vállalkozásomat. 
13 fő német tanítvánnyal indult útnak a cég, ma már közel 200 fő látogat bennünket heti/napi rendszerességgel. 

 

Csatlakoztak hozzánk kiváló szakemberek, nyelvészek, pedagógusok, mérnökök, de ügyes diákok is, akik mind a mai napig velünk együtt építik ezt a csapatot. 

 

2017-ben az ELTE szakfordítói szakán sikeres vizsgát téve megszereztem szakfordító bizonyítványomat, így kibővítettük portfóliónkat e területtel is.

 

Németet, angolt és spanyolt oktatunk nemcsak gyermekeknek, hanem adunk magánórákat felnőtteknek is.  Szakmai nyelvoktatást is vállalunk, pl. fogászati asszisztensek, fogorvosok, gyógyszerészek, műkörmösök, takarítók, ápolók stb. számára, akár csoportos formában is.

KITEX, ÖSD, LANGUAGE CERT, IELTS ... nyelvvizsgákra vállalunk alapos és gondos felkészítést.
Különösen nagy hangsúlyt teszünk a kommunikációban erős nyelvoktatásra.

 

Emellett működik tanulószobánk, valamint minden tantárgybólkorrepetáljuk és fejlesztjük a diákokat legyen szó matekról, nyelvtanról, töri, kémia, fizika... 
 

Vállalunk szakközépiskolai felvételire való felkészítést, érettségi, nyelvvizsga, pótvizsga felkészítést, de magántanulók számára is nyújtunk segítséget.

 

Zene területén sem álltunk meg, jelenleg gitárórákat lehet nálunk venni, akusztikus és szóló változatban. Doboktatásra nyaranta van lehetőség.

Tanóráink 60 percesek, főként 1fő / 1 oktatós, azaz magántanulói rendszerben dolgozunk.